Σεισμοσ Τωρα Κρητη - Σεισμοσ Τωρα Κρητη - Dynatos Seismos Twra Sthn Krhth - Νέα σεισμική δόνηση καταγράφηκε στην κρήτη.

Ισχυρός σεισμός εκδηλώθηκε πριν λίγα λεπτά στην κρήτη. Σεισμός μεγέθους 4,1 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ ταρακούνησαν λίγο πριν τις 23:00 το βράδυ της παρασκευής (2/7/2021) την κρήτη. Σεισμική δόνηση καταγράφηκε στο νησί. Βράχους μετακίνησε ο εγκέλαδος στη σητεία. Κατέρρευσε από τον ισχυρό σεισμό, το εκκλησάκι του αγίου νικολάου!

Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ο σεισμός ήταν 6,3 ρίχτερ και είχε επίκεντρο 24 . Σεισμοσ Κρητη : Seismos 5 2 Rixter Sthn Krhth Alfavita
Σεισμοσ Κρητη : Seismos 5 2 Rixter Sthn Krhth Alfavita from www.neakriti.gr
Ήταν μεγέθους 6,2 ρίχτερ και πολύ επιφανιακός καθώς είχε εστιακό βάθος 10 . Σεισμική δόνηση καταγράφηκε στο νησί. Βράχους μετακίνησε ο εγκέλαδος στη σητεία. Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ . Νέος ισχυρός σεισμός πριν από λίγο στην κρήτη, ανοιχτά του λασιθίου. Σεισμός μεγέθους 4,1 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ ταρακούνησαν λίγο πριν τις 23:00 το βράδυ της παρασκευής (2/7/2021) την κρήτη. Που ήταν το επίκεντρο και πόσα ρίχτερ είναι. Μέχρι την κύπρο έγινε αισθητός ο σεισμός στην κρήτη.

Ήταν μεγέθους 6,2 ρίχτερ και πολύ επιφανιακός καθώς είχε εστιακό βάθος 10 .

Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ο σεισμός ήταν 6,3 ρίχτερ και είχε επίκεντρο 24 . Ήταν μεγέθους 6,2 ρίχτερ και πολύ επιφανιακός καθώς είχε εστιακό βάθος 10 . Νέα σεισμική δόνηση καταγράφηκε στην κρήτη. Σεισμός μεγέθους 4,1 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ ταρακούνησαν λίγο πριν τις 23:00 το βράδυ της παρασκευής (2/7/2021) την κρήτη. Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ σημειώθηκε στην κρήτη, και συγκεκριμένα ανοιχτά του λασιθίου. Νέος ισχυρός σεισμός πριν από λίγο στην κρήτη, ανοιχτά του λασιθίου. Ισχυρός σεισμός εκδηλώθηκε πριν λίγα λεπτά στην κρήτη. Όρθια η εικόνα της παναγίας στην εκκλησία που . Μέχρι την κύπρο έγινε αισθητός ο σεισμός στην κρήτη. Ενεργοποιήθηκε από την πρώτη στιγμή ο κρατικός μηχανισμός. Σεισμική δόνηση καταγράφηκε στο νησί. Που ήταν το επίκεντρο και πόσα ρίχτερ είναι. Από την πρώτη στιγμή μετά τον σεισμό στην κρήτη ο κρατικός μηχανισμός .

Από την πρώτη στιγμή μετά τον σεισμό στην κρήτη ο κρατικός μηχανισμός . Κατέρρευσε από τον ισχυρό σεισμό, το εκκλησάκι του αγίου νικολάου! Ισχυρή δόνηση, δεν σχετίζεται με το. Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ . Σεισμός μεγέθους 4,1 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ ταρακούνησαν λίγο πριν τις 23:00 το βράδυ της παρασκευής (2/7/2021) την κρήτη.

Νέος ισχυρός σεισμός πριν από λίγο στην κρήτη, ανοιχτά του λασιθίου. Σεισμοσ Κρητη : Seismos 5 2 Rixter Sthn Krhth Alfavita
Σεισμοσ Κρητη : Seismos 5 2 Rixter Sthn Krhth Alfavita from www.neakriti.gr
Σεισμική δόνηση καταγράφηκε στο νησί. Που ήταν το επίκεντρο και πόσα ρίχτερ είναι. Νέα σεισμική δόνηση καταγράφηκε στην κρήτη. Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ σημειώθηκε στην κρήτη, και συγκεκριμένα ανοιχτά του λασιθίου. Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ . Όρθια η εικόνα της παναγίας στην εκκλησία που . Ενεργοποιήθηκε από την πρώτη στιγμή ο κρατικός μηχανισμός. Ισχυρή δόνηση, δεν σχετίζεται με το.

Βράχους μετακίνησε ο εγκέλαδος στη σητεία.

Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ . Σεισμός μεγέθους 4,1 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ ταρακούνησαν λίγο πριν τις 23:00 το βράδυ της παρασκευής (2/7/2021) την κρήτη. Ισχυρή δόνηση, δεν σχετίζεται με το. Σεισμος κρητη | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το inewsgr.com. Νέα σεισμική δόνηση καταγράφηκε στην κρήτη. Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ σημειώθηκε στην κρήτη, και συγκεκριμένα ανοιχτά του λασιθίου. Ισχυρός σεισμός εκδηλώθηκε πριν λίγα λεπτά στην κρήτη. Μέχρι την κύπρο έγινε αισθητός ο σεισμός στην κρήτη. Όρθια η εικόνα της παναγίας στην εκκλησία που . Που ήταν το επίκεντρο και πόσα ρίχτερ είναι. Από την πρώτη στιγμή μετά τον σεισμό στην κρήτη ο κρατικός μηχανισμός . Σεισμική δόνηση καταγράφηκε στο νησί. Βράχους μετακίνησε ο εγκέλαδος στη σητεία.

Ήταν μεγέθους 6,2 ρίχτερ και πολύ επιφανιακός καθώς είχε εστιακό βάθος 10 . Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ σημειώθηκε στην κρήτη, και συγκεκριμένα ανοιχτά του λασιθίου. Όρθια η εικόνα της παναγίας στην εκκλησία που . Σεισμος κρητη | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το inewsgr.com. Νέος ισχυρός σεισμός πριν από λίγο στην κρήτη, ανοιχτά του λασιθίου.

Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ σημειώθηκε στην κρήτη, και συγκεκριμένα ανοιχτά του λασιθίου. Σεισμοσ Κρητη : Seismos 5 2 Rixter Sthn Krhth Alfavita
Σεισμοσ Κρητη : Seismos 5 2 Rixter Sthn Krhth Alfavita from www.neakriti.gr
Σεισμική δόνηση καταγράφηκε στο νησί. Ήταν μεγέθους 6,2 ρίχτερ και πολύ επιφανιακός καθώς είχε εστιακό βάθος 10 . Ισχυρός σεισμός εκδηλώθηκε πριν λίγα λεπτά στην κρήτη. Ισχυρή δόνηση, δεν σχετίζεται με το. Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ σημειώθηκε στην κρήτη, και συγκεκριμένα ανοιχτά του λασιθίου. Που ήταν το επίκεντρο και πόσα ρίχτερ είναι. Ενεργοποιήθηκε από την πρώτη στιγμή ο κρατικός μηχανισμός. Νέος ισχυρός σεισμός πριν από λίγο στην κρήτη, ανοιχτά του λασιθίου.

Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ .

Που ήταν το επίκεντρο και πόσα ρίχτερ είναι. Νέα σεισμική δόνηση καταγράφηκε στην κρήτη. Σεισμός μεγέθους 4,1 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ ταρακούνησαν λίγο πριν τις 23:00 το βράδυ της παρασκευής (2/7/2021) την κρήτη. Ισχυρή δόνηση, δεν σχετίζεται με το. Κατέρρευσε από τον ισχυρό σεισμό, το εκκλησάκι του αγίου νικολάου! Όρθια η εικόνα της παναγίας στην εκκλησία που . Ήταν μεγέθους 6,2 ρίχτερ και πολύ επιφανιακός καθώς είχε εστιακό βάθος 10 . Βράχους μετακίνησε ο εγκέλαδος στη σητεία. Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ σημειώθηκε στην κρήτη, και συγκεκριμένα ανοιχτά του λασιθίου. Από την πρώτη στιγμή μετά τον σεισμό στην κρήτη ο κρατικός μηχανισμός . Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ . Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ο σεισμός ήταν 6,3 ρίχτερ και είχε επίκεντρο 24 . Μέχρι την κύπρο έγινε αισθητός ο σεισμός στην κρήτη.

Σεισμοσ Τωρα Κρητη - Σεισμοσ Τωρα Κρητη - Dynatos Seismos Twra Sthn Krhth - Νέα σεισμική δόνηση καταγράφηκε στην κρήτη.. Νέος ισχυρός σεισμός πριν από λίγο στην κρήτη, ανοιχτά του λασιθίου. Κατέρρευσε από τον ισχυρό σεισμό, το εκκλησάκι του αγίου νικολάου! Ισχυρός σεισμός εκδηλώθηκε πριν λίγα λεπτά στην κρήτη. Ενεργοποιήθηκε από την πρώτη στιγμή ο κρατικός μηχανισμός. Ισχυρή δόνηση, δεν σχετίζεται με το.